miércoles, 3 de enero de 2018

Novel·la contra la homofòbia

Títol: EL TERCER LOBO
Autor: Fco. Javier Olivas
Edic. Cívicas O
Sinopsis: Pedro construeix un mur de repressió a la seua al voltant quan té nou anys. Ja amb disset, un malson recurrent ho tortura a les nits i li oprimeix el pit cada vegada amb major freqüència. Immers en una situació familiar complicada, col·lapsa, sobrepassat per les circumstàncies.

L'atzar ho condueix fins a Ramón, psicòleg posseïdor d'un divan enigmàtic que usarà per a submergir-ho en l'aventura d'enfrontar-se a les bèsties de l'inconscient. La consulta serà també el punt de trobada amb don José María, catedràtic d'universitat, que aprendrà a lluitar contra l'enemic més despietat al que tot ésser humà ha de plantar cara: un mateix.

Els tres desconeguts, immersos en un perillós joc d'influències, deixaran de ser els qui eren al final de la teràpia.

El tercer llop camina cap a tu, recolza el seu humit musell sobre el teu muscle i et convida a recórrer els recovecos de la ment per a parlar-te d'una necessitat universal: l'acceptació.

Una novel·la sobre les relacions humanes, l'amor i la por al rebuig però, sobretot, una història sobre l'homofòbia interioritzada, potser la més perillosa perquè destrueix vides en silenci aprofitant la seua invisibilitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario